2021-02-18 12:27:13• hírek • Bede Emőke

Interaktív táblákkal és projektorokkal bővült a bogdándi Petri Mór Általános Iskola felszerelése

Egy, a pedagógusok és diákok számára is örömteli hírről számolt be szerkesztőségünknek a bogdándi Petri Mór Általános Iskola igazgatója, Balog Csongor: az iskola nemrégiben több interaktív táblával és projektorral gazdagodott.

Az oktatási intézmény vezetője elmondta, a kilenc darab interaktív tábla és az ugyanennyi digitális vetítőgép a félévközi vakációban érkezett meg az iskolába, így amellett, hogy a diákok végre személyesen is visszatérhettek a padokba, az osztályokban meglepetés is várta őket. Az osztálytermekbe már felszerelték az új eszközöket, és az ezek működtetéséhez szükséges szoftvereket is feltelepítették a laptopokra, azaz most már minden készen áll arra, hogy a táblák és vetítők adta lehetőséget a tanórákon is kihasználhassák.


Balog Csongor szerint az interaktív táblák és a projektorok érkezése rég várt előrelépésnek számít az iskola életében, s mind a diákok, mind a tanárok nagyon örültek az új eszközöknek. Hozzátette: a hiánypótló eszközök a Nagy-Baló Csaba vezette Sárospataki Református Kollégium révén kerültek a bogdándi iskolába, így e fontos mérföldkő elérésében köszönet illeti a magyarországi tanintézményt is.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: